X-Faktor - Tóth Gabi teljesen kiborult

A tegnapi X-Faktor után Istenes Bence ismét az After X stúdiójában fogadta vendégeit, köztük Tóth Gabit, aki a mentori munka részleteibe avatta be a nézőket.

Pál Benjámin kihúzta a gyufát

A mentor elárulta, eleinte tartott Alföldi Róberttől, ám hamar kiderült, félelme alaptalan volt. Mentortársával ugyanis hamar egy hullámhosszra kerültek és az első perctől kezdve vele is gördülékenyen megy a munka.

A mentor még az After X stúdiójában is hangot adott a Pál Benjámin iránti dühének. Tóth Gabit ugyanis még a válogatón kihozta a sodrából a fiatal énekes azzal, hogy nem adott bele mindent produkciójába. Benjámin ezért ígéretet tett a stúdióban, hogy a Táborban keményebben fog dolgozni. Így a mentor csak bízni tud abban, hogy az énekes valóban kihozza magából a maximumot.

A ByTheWay bízik a további sikerekben

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Tóth Gabitól a szót a ByTheWay vette át, akik arról is meséltek miért állt össze a formáció. Kiderült, a csapat mindegyik tagja szerencsét próbált már az X-Faktorban korábban, azonban a formáció ebben a felállásban most először mérettetett meg. A csapat bízik a további sikerekben, hiszen úgy érzik, csapatként maximálisan kiegészítik egymást.

Szabó Milán mindenkit meghatott

Istenes Bence következő beszélgetőpartnere nem más volt, mint Szabó Milán. A fiatal énekes nem titkolta, hogy nemcsak a produkciója, hanem egészsége miatt is aggódnia kellett a válogatás során. Talán ez is közrejátszott abban, hogy előadása olyan drámaira sikerült, hogy azt követően a mentorok is alig találtak szavakat. Milán elárulta, a Táborban még inkább mindent belead, igyekszik majd a legjobb formáját nyújtani.

Új élet reménye

A „vallatások” sora Somogyi Józseffel folytatódott, aki hatalmas bulit csinált produkciójával az X-Faktorban. József elárulta, közel negyven éve tevékenykedik a zenei pályán. Bár barátai mindig biztatták, hogy próbálja ki magát az X-Faktorban, egy trauma volt az, mely végső löketet adott számára. Elvesztette szeretett nevelőmamáját, majd munkanélküli lett, így csak a zene maradt az életében. Úgy gondolta egy versenyhelyzet jót fog tenni számára, ezért is jelentkezett az X-Faktorba, ahol nagyon jól érezte magát a válogató során. Most pedig izgatottan készül a Táborra.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!