X-Faktor - Tóth Gabi teljesen kiborult

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Tóth Gabitól a szót a ByTheWay vette át, akik arról is meséltek miért állt össze a formáció. Kiderült, a csapat mindegyik tagja szerencsét próbált már az X-Faktorban korábban, azonban a formáció ebben a felállásban most először mérettetett meg. A csapat bízik a további sikerekben, hiszen úgy érzik, csapatként maximálisan kiegészítik egymást.

Szabó Milán mindenkit meghatott

Istenes Bence következő beszélgetőpartnere nem más volt, mint Szabó Milán. A fiatal énekes nem titkolta, hogy nemcsak a produkciója, hanem egészsége miatt is aggódnia kellett a válogatás során. Talán ez is közrejátszott abban, hogy előadása olyan drámaira sikerült, hogy azt követően a mentorok is alig találtak szavakat. Milán elárulta, a Táborban még inkább mindent belead, igyekszik majd a legjobb formáját nyújtani.

Új élet reménye

A „vallatások” sora Somogyi Józseffel folytatódott, aki hatalmas bulit csinált produkciójával az X-Faktorban. József elárulta, közel negyven éve tevékenykedik a zenei pályán. Bár barátai mindig biztatták, hogy próbálja ki magát az X-Faktorban, egy trauma volt az, mely végső löketet adott számára. Elvesztette szeretett nevelőmamáját, majd munkanélküli lett, így csak a zene maradt az életében. Úgy gondolta egy versenyhelyzet jót fog tenni számára, ezért is jelentkezett az X-Faktorba, ahol nagyon jól érezte magát a válogató során. Most pedig izgatottan készül a Táborra.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!