X-Faktor - Őszintén véleményezték előadóikat a mentorok

Ilyen még sosem volt! A 2013-as After X első adását nem Istenes Bence, hanem Csobot Adél nyitotta! Az X-Faktor tavalyi szériájából ismertté vált előadó ezúttal azonban nem vendégként, hanem műsorvezetőként vett részt a műsorban.

Nem lehet megjósolni, hogy mi fog még történni

Első interjúalanya pedig nem más volt, mint Oláh Ákos, aki a válogató adások során megdobogtatta a hölgynézők szívét. Ő volt az, aki a válogató adások során a színpadra lépés előtt átnyújtotta a mikrofont a versenyzőknek. Ez a néhány pillanat is elég volt ahhoz, hogy sok hölgy szívét elrabolja. Azonban ekkora sikerre nem számított Ákos. „Én csak a munkámat végeztem. Azt gondoltam, hogy anyukámon kívül ez senkit nem mozgat meg, hogy én adom a mikrofonokat, de természetesen jól esik” – vallotta be Oláh Ákos.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Majd Istenes Bence is csatlakozott Csobot Adélhoz, akivel a műsor hátralévő részében együtt vezették a műsort. A két műsorvezető a mentorokat is mikrofonvégre kapta. Geszti Péter elégedettségének adott hangot. „Annyi jó produkció volt, hogy zavarba ejtő. Nem lehet megjósolni, hogy mi történik ebben az évben. Különösen büszke vagyok az én mentoráltjaimra. Dóra is, Márk is és főleg Tünde, egészen elképesztő volt” – mondta a mentor, aki szerint mindhárom mentoráltja jól teljesített.

Tehetségesek

Szikora Róbert is hasonlóan vélekedett a ByTheWay, a Fat Phoenix és az MDC produkciójáról. „Alig-alig szóltam bele, mert a ByTheWay tagjai majdnem, hogy mindent tudnak. Majdnem, hogy kész vannak. Az MDC a „kis Beatles”. Ugyanazokat a manírokat hozzák, ezt nem lehet megmagyarázni, hogy úgy csinálják, hogy leugrik, meg úgy mosolyog. A fiatalságnak van egy hamva, ami még rajtuk van. A Fat Phoenix tagjaival egy kicsit nehezebb. Ők inkább törnek, mint hajlanak. Már harminc évesek, baromira tudják, hogy mit szeretnének. Két magának való, öntörvényű srác, akik irgalmatlanul tudnak zenélni” – áradozott a mentor.

A büszkeségtől szinte szóhoz sem jutott a fiúk mentora, Tóth Gabi. „Büszke vagyok a három fiamra, mert nagyon jól teljesítettek” – mondta Tóth Gabi az X-Faktor után.

Versenylovak

Alföldi Róbert is sikeresnek ítélte mentoráltjai szombat esti produkcióját. „Azt nagyon szerettem, hogy a három csajról kiderült, hogy versenylovak, ilyenkor sokkal jobban tudnak teljesíteni. Be kell vallanom, hogy nagyon sokszor elfelejtettem, hogy ki az én mentoráltam és ki nem. Az nagyon fontos dolog, hogy úgy hatnak ezek a srácok, hogy az ember elfelejti, ki az, aki hozzá tartozik és ki az, aki nem. Elkezd irigykedni, hogy ő miért nem hozzám tartozik. Szerintem ennél több nem kell ” – árulta el a mentor.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!