Hirdetés

Vujity Tvrtko az állásával játszott, amikor kiosztotta Berkit – A TV2 vezetősége nagyon kiakadt rá

Vujity Tvrtko múlt hét pénteken a Mokka élő adásában osztotta ki a hozzá vendégként érkező Berki Krisztiánt, aki egyébként méltósággal viselte a műsorvezető támadását. A TV2 vezetősége kiakadt, állítólag Tvrtko menesztését fontolgatják.

Írásbeli figyelmeztetést kapott

Múlt hét pénteken a Mokka élő adásában esett Berki Krisztián torkának Vujity Tvrtko, aki a műsor kedvéért sem volt képes leküzdeni ellenszenvét a reality sztárral szemben. Társa, Demcsák Zsuzsa próbálta menteni a menthető, de nem igazán járt sikerrel.

„Bevallom őszintén, hogy én azon az oldalon vagyok, hogy én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt” – kezdte Tvrtko monológját, módszeresen Berki Krisztiánba fojtva a szót.

A szócsata a beszélgetés végéig elhúzódott, mert senki nem állította le a szerepéből kiesett Vujity Tvrtko-t. Nem meglepő, hogy az adás után a TV2 vezetősége eléggé bepöccent, a Bors információi szerint írásbeli figyelmeztetésben részesítették a műsorvezetőt, akit egy újabb hiba esetén kirúgással is fenyegettek.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!