Volt barátnőjétől akar gyermeket Varga Viktor – Még mindig nem engedte el Cinthyát

Az énekes a Bors magazinnak adott interjújában árult el meglepő dolgokat volt kedvesével kapcsolatban. Lehet, hogy újra összejöttek?

Őrült szerelem volt

A 28 éves énekest, Varga Viktort annak idején az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatójában ismerte meg az ország, majd hamar nagy népszerűségre tett szert. Barátnőjével, a fotóművész Cinthya Dictatorral 2013-ban kerültek tévéképernyőre, a TV2 Édes élet című reality sorozatának állandó főszereplői lettek. Kapcsolatuk szenvedélyes volt, az óriási veszekedéseket rendszerint drámai kibékülések követték. Sajnos 2014 szeptemberére ez a tűz alább hagyott, a fiatal pár, akik sokak szerint egymásnak lettek teremtve, szakított.

Más mellett vigasztalódtak

A szakítás talán a pár női tagját rázta meg jobban, az amúgy is nagyon karcsú Cinthya akkoriban lesoványodott, rajongói aggódtak az egészségéért. A lány 2015 februárjára szedte össze magát, akkor egy fiatalember oldalán érkezett az éves Story-gálára. Később a TV2 Mokka című műsorában el is szólta magát, valóban összejött egy fiúval. Eközben persze Varga Viktor körül szintén megindultak a találgatások, többször boronálták össze különböző csinos lányokkal, akikkel együtt mutatkozott.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: facebook.com/vargaviktorvilága

Oldalak

Szólj hozzá Te is!