Videoüzenetben fakadt ki a Story Gálára Pataky Attila – Szerinte ez volt a balhé oka

Pataky Attila és családja is szeretett volna részt venni a szombaton megrendezett Story Gálán, de a helyszín bejáratánál feltartották őket. Az énekes egy darabig még igyekezett bejutni, ám amikor látta, hogy erre semmi esély, feldúltan távozott. Ma elárulta, szerinte mi történt aznap este!

Nem engedték be a Story Gálára Pataky Attilát

Szombaton este tartották a Corinthia Hotel Budapestben a 2016-os Story Gálát, amelyen tiszteletét tette a magyar hírességek színe-java. Hogy csak pár nevet említsünk, a teljesség igénye nélkül, itt bulizott aznap este Hajdú Péter és Sarka Kata, Kulcsár Edina szépségkirálynő, Görög Zita, Cinthya Dictator, Csonka András, Tilla, Medveczky Ilona, Berki Krisztián és Pamela, valamint Szabó Zsófi is.

Pataky Attila szintén a bál meghívott vendégei közé tartozott, ám legnagyobb meglepetésére, később pedig felháborodására, a bejáratnál nem voltak hajlandóak beengedni őt. Emiatt feldúltan távozott a helyszínről feleségével és négy másik személlyel.

A főszerkesztővel egyeztetett

Az Edda frontembere az elmúlt hónapokban sokat betegeskedett, jóformán ki sem kelhetett az ágyból, sőt egy aranyérműtéten is átesett. Néhány héttel ezelőtt egészségügyi állapotáról nyilatkozott a Story magazin akkori főszerkesztőjének, Szalai Viviennek, aki állítólag nagyon örült az első kézből kapott sztorinak. Pataky állítása szerint ezután abban egyezett meg Szalaival, hogy ők összesen hatan fognak érkezni a gálára.

„A főszerkesztő asszonnyal egyeztettünk, vele beszéltük meg, hogy mi hatan érkezünk a Story-bálra, oké, le van rendezve úgy, ahogy kell. Mi vidámban, boldogan és jókedvűen indultunk otthonról, hiszen igazán nagy léptékben most először szabadultam el otthonról. Megérkeztünk a helyszínre és ott a regisztráló cég avval fogadott, hogy három fő az, aki regisztrálva van, ez a három mehet be.” – magyarázta hétfőn a Forever TV kamerája előtt Pataky Attila.

Kattints a cikk folytatásáért!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!