Vérlázító vallomás: Johnny Depp kínozta Leonardo DiCapriót a forgatás alatt

Johnny Depp a napokban vett át egy díjat, ekkor kotyogta el, hogy az 1993-ban készült Gilbert Grape című film forgatásainak idején állandóan szekálta az akkor mindössze 19 éves Leonardo DiCapriót, akinek ez az alkotás indította be a karrierjét. Tudd meg, miért és hogyan bántotta Johnny az Oscar-díjas színészt!

Kínozta a fiatal Leonardót

Az 52 éves Johnny Depp a napokban vette át a Maltin Modern Master Awardot, ami azoknak jár, akik nagy összegekkel támogatták az adott évben a filmkészítést. A színész az átadó után egy interjúban vallotta be, az 1993-as Gilbert Grape című film forgatásainak idején nagyon sokat bántotta az akkor még kezdő és nagyon fiatal, mindössze 19 éves Leonardo DiCapriót. Leo akkoriban élt-halt a számítógépes játékokért és nagyon felnézett az akkor már befutott Depp-re.

„Nagyon nehéz időszak volt nekem az a film valamilyen okból kifolyólag. Kínoztam Leót. Tényleg megtettem. Mindig ezekről a számítógépes játékokról beszélt, tudod. Elég sötét időszak volt. Azt mondtam neki egyszer: Nem Leo, nem adok a cigimből, ha megint elrejted anyád elől” – árulta el Johnny.

A színész ezután hozzátette, nagyon tiszteli Leonardo DiCapriót, mert már akkor is nagyon sokat dolgozott azon, hogy jól teljesítsen a szerepében.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: marieclaire.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!