Válása óta először nyilatkozott Jennifer Garner - szomorú részletek egy igaz házasságról

2015-ben ért véget a hollywoodi sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck 10 évig tartó házassága. A hír mindenkit megrázott. Persze miután kiderült, hogy Ben megcsalta feleségét és 3 gyermekének anyját a dadával, a többség megértette Jen döntését. A válás óta először adott interjút a színésznő, érdekes részleteket megosztva házasságáról.

Igazi volt

Összetört szívét először tárta a média elé Jennifer Garner. A 43 éves színésznő, 3 gyermek édesanyja fél év hallgatás után adott először interjút a Vanity Fair-nek, amiben nem csak házasságáról, de válásának körülményeiről is beszámolt. Hatalmas tiszteletet érdemel a színésznő, mert gyermekei Violet (10), Seraphina (7) és Samuel (3) kedvéért még azt is megteszi, hogy az őt megcsaló Ben Affleckkel közös programokat csinál a lurkókkal, hogy azok ne érezzék apjuk hiányát. "Nem Ben feladata hogy engem boldoggá tegyen" - kezdte szomorúan. " De az, hogy a gyerekekkel teljes összhangban egy család legyünk, az mindenki felelőssége" - fejezte be a gondolatot.

"Ez egy igazi házasság volt. Nem a kameráknak szólt. Fontos volt nekem, hogy megmaradjon annak, ami valójában. De sajnos nem működött" - nyilatkozott, hogy elhessegesse a rosszakarókat, akik szerint az egész felhajtás csupán Ben legújabb filmjének promózását szolgálta.

A megcsalásos történet részleteiért kattints a következő oldalra!

Fotó: aprokocity.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!