Új szerelméről írt közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa – Most egy kollégájával hozták hírbe

Ma reggel futótűzként terjedt el a hír, mely szerint a TV2 csinos műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa újra szerelmes, az egyik kollégájával jött össze. Azóta elárulta, mi az igazság!

A TV2 szerkesztőjébe szerelmes?

A Blikk írta meg ma reggel, hogy a 37 éves, kétgyermekes műsorvezető, Demcsák Zsuzsa fülig szerelmes az egyik kollégájába, egy meg nem nevezett szerkesztőbe. A magazin azt is tudni vélte, már olyan szoros a viszonyuk, hogy a férfi gyakran hozza és viszi Demcsák gyerekeit, akik rajonganak érte. A titokzatos szerkesztő autója ráadásul állításuk szerint rendszeresen parkol a csinos híresség háza előtt, ami szerintük azt jelenti, gyakran töltik együtt az éjszakákat.

Mivel Demcsák Zsuzsa nem szeretett volna ezzel kapcsolatban nyilatkozni, a lap munkatársai megkeresték exférjét, Kiss Józsefet, aki állítása szerint tud az új szerelemről.

„Tudok kettőjük kapcsolatáról, a fiatalember telefonon már engem is megkeresett. Szeretett volna velem leülni és Zsuzsáról beszélgetni, de végül lemondta, mert a volt feleségem megtiltotta, hogy velem találkozzon” – mesélte a magazin egyik újságírójának telefonon a volt férj, akivel Zsuzsa kapcsolata változatlanul nagyon rossz.

Lapozz és olvasd el, mit mond minderről Demcsák Zsuzsa!

Fotó: facebook.com/demcsakzsuzsa

Oldalak

Szólj hozzá Te is!