Suri kedvéért! Tom Cruise 30 év után kilép a Szcientológiai Egyházból?

A Golden Globe-díjas színész neve már egybeolvadt a szektáéval, így majdhogynem elképzelhetetlennek tűnik, hogy valóban elhagyja azt. De csodák történnek…

Nehéz döntés?

Ki gondolta volna, hogy egyszer felröppennek ehhez hasonló pletykák Tom Cruise-zal kapcsolatban? A színész fejében még akkor sem fordult meg a szekta elhagyása, amikor Katie Holmes közös gyerekükkel együtt majdhogynem elmenekült előle és a szekta elől. Egy bennfentes szerint a sztár azonban végre rájött, hogy jobban tenné, ha végre Suri mellett állna ki.

Az illető a „Star Magazine”-nek beszélt arról, hogy a színész kilencéves lánya miatt fontolgatja a szcientológia egyház elhagyását, ugyanis túl sok fontos eseményről maradt le Suri életéből. Szülinapok, iskolai előadások és még sok más ünnepségre nem ment el. Végül a lányával folytatott telefonbeszélgetés volt az utolsó csepp a pohárban.

„A balett órájáról mesélt és, hogy mennyire szereti azt. Tom ekkor eszmélt rá, hogy még sosem látta őt balerinaként, majd elkezdett sírni.” Eddig az egyház mondta meg, hogy mikor láthatja Surit, de a sztár ennek véget akar vetni, hiszen nagyon fontos számára, hogy jó kapcsolatban legyen lányával: „Suri már nem kisbaba. Pontosan tudja, hogy az édesapja sosincs vele.”

Kíváncsian várjuk, hogy végül hogyan dönt Tom Cruise!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!