8 millióba fog kerülni az MTVA-nak Tatár Csilla? Folytatódik a dráma

Ez a hét is izgalmasan indult, amit leginkább Tatár Csilla felmondásának köszönhetünk. Míg tegnap délelőtt csak azt rebesgették, hogy a köztévéhez igazol át, addig délutánra ez már biztossá vált. Mára pedig fizetésének pontos összege is napvilágot látott.

Megéri ez a köztévének

A Blikk értesülései szerint pontosan 1,5 milliós fizetés üti a Gönczi Gábortól válófélben lévő Tatár Csilla markát, amit a Dal műsorvezetőjeként fog kapni. A napilap azonban arról is értesült, hogy a TV2-vel kötött munkaszerződésébe bele van foglalva, hogy egy esetleges felmondás után 3-5 hónapig nem vállalhat más csatornánál műsorvezetői feladatokat. Ha ezt megszegi, akkor kötbért kell fizetnie, amely kb. 8 millió forintra rúg. Ezt az új munkaadónak kell megtérítenie.

A Blikk természetesen megkereste Tatár Csillát, aki a kötbérrel kapcsolatos hírekre nem akart reagálni, csupán a következőt mondta: „Tizenkét éven keresztül dolgoztam a csatornánál, sokat köszönhetek a TV2-nek. Boldog vagyok, hogy itt dolgozhattam, de eljött az idő, hogy továbblépjek."

Fotó: TV2

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!