Örökösödési ügy miatt kellett elváljon Szikora Róbert

Kevés olyan romantikus és szentimentális lélek akad a magyar pop szakmában, mint Szikora Róbert. Az énekes ugyanazt a nőt szereti már lassan négy évtizede, nem csoda hát, hogy megviselte, mikor egy különös családi ügy miatt el kellett váljon imádott feleségétől, Zsuzsától.

Negyven éves szerelem

Róbert és Zsuzsa gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Mesebeli vagy sem, az énekes a focipályán, játék közben szeretett bele hitvesébe.

"Emlékszem, egyszer nem volt kapusunk, így pont kapóra jött, hogy ott ácsorgott egy kislány. Megkérdeztük tőle, nem akarsz beállni játszani? Ő azt mondta, dehogynem. A kétórás futballcsata után is olyan babaillatú volt, és mindenében nett maradt. Egy közelharcban, érdekes test-test elleni összeütközésben megérintettem a bőrét, és ott végem lett. Gyakorlatilag ott és akkor szerelmes lettem, és ez mind a mai napig tart." - vallotta be Szikora egy korábbi interjújában.

Különös válás

Mindezek ellenére Róbert és Zsuzsa kénytelenek voltak beadni a válópert egy furcsa és máig rejtélyes örökösödési per miatt. Hogy miért kellett mások miatt elválniuk, arról nem szól a fáma, sem Robi, sem a felesége nem beszélnek erről.

"Sikerült rövid idő alatt elválniuk, akkor mindkettőjüknek ez volt az érdeke. Bár csak formaságról volt szó, Robit és Zsuzsát is nagyon megviselte a jogi procedúra, így amint megkapták az örökséget, újra összeházasodtak és megfogadták, hogy soha többé nem tesznek ilyet, még kényszerűségből sem." - árulta el a család egyik közeli barátja a Story magazinnak.

Fotó: kiskegyed.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!