Hirdetés

Szerelme kísérte a műtőbe Rékasi Károlyt – Gerda csókja az utolsó, amire emlékszik

A Barátok közt sztárjának sérülései nem olyan ütemben gyógyultak, ahogy az elvárható lett volna, így orvosai a műtét mellett döntöttek, amelyet kedden el is végeztek. Cikkünkből kiderül, mit nyilatkozott az operáció után a színész!

Gerda csókja az utolsó, amire emlékszik

Rékasi Károly nyáron szenvedett motorbalesetet, amelyben olyan súlyosan megsérült az egyik lába, hogy azt tegnap műteni kellett. Az operációra a Honvédkórházban került sor, ahová természetesen szerelme, Pikali Gerda is vele tartott. A beavatkozásra azért volt szükség, mert a színész lábában egy ötcentis csontdarab nem tudott magától összeforrni, így oda a csontnövekedést elősegítő csontszilánkokat, valamint fémlemezeket kellett beültetni.

„Túl vagyok rajta. Nem nagyon néztem az órámat, de két és fél órás műtéten estem át. Gerda elkísért a műtőig, milliószor megcsókoltuk és milliószor megöleltük egymást, ami utána történt, az már nekem filmszakadás volt, egész addig, míg felébresztettek. A főorvos nemrég járt bent nálam, és azt mondta, hogy minden a vártak szerint alakult, komplikáció nem volt. Beültették a csontot, kicserélték a lemezt, a csavarokat, volt egy nagy teljes generálom.” – mondta a Bors újságírójának a műtét után telefonon a lábadozó Rékasi.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: facebook.com/rékasikárolyhivatalosprofiloldal

Oldalak

Szólj hozzá Te is!