Sokan csalódottak A Dal miatt - Nekik üzent Freddie

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie nyerte A Dal idei döntőjét, ennek értelmében ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A Pioneer előadója azoknak is üzent, akik nem neki szurkoltak.

Egyesek csalódtak

"Sokan mondták, hogy ők erre számítottak. Ennek nagyon örülök, de én mindent csak akkor hiszek el, ha megtörténik. Ettől függetlenül hogy megtörtént, nekem szükségem lesz most néhány napra. A helyzet az, hogy tudom, hogy ez egy nagyon kényes történet. Szeretnék gratulálni azoknak a produkcióknak és az ő közönségüknek, akik a döntőben részt vettek. Nyilvánvalóan most nagyon sokan csalódottak, és ez így van rendben, hiszen mindenki nem szurkolhatott nekem" - kezdte Freddie.

"Bízom benne, hogy most a kezdeti csalódottság után amikor majd odaérkezünk, hogy Magyarországot képviselhetjük Stockholmban, akkor ez már tova lesz és egyként tudunk magyarok lenni. A közönség azon része pedig aki rám szavazott, erre nincsen szó… Egy előadó nincsen közönség nélkül, én nem tudok nélkülük létezni. Ha ők nincsenek, nekem nincsenek koncertjeim, ha ők nincsenek, én nem tudok eljutni egyik pontról a másikra. Hálás vagyok nekik” - mondta végül az énekes

Klikk tovább és hallgasd meg Freddie nyertes dalát!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!