„Soha nem akartam gyereket” – Döbbenetes vallomást tett Angelina Jolie

Angelina Jolie legújabb filmje kapcsán adott interjút az AP-nek, ebben pedig olyan dolgokat is elárult magáról, amelyeket eddig titkolt a nyilvánosság elől.

16 év után tért vissza Kambodzsába

Angelina Jolie 16 év után először tért vissza Kambodzsába, az országba, ahol első gyermeke, adoptált fia, a most 14 éves Maddox született. A színésznő 2000-ben utazott oda először, hogy leforgassa a Lara Croft: Tomb Raider című filmet, a munkálatokra akkori férje, a nála 20 évvel idősebb Billy Bob Thronton is elkísérte. Jolie akkor szembesült először a háború következményeivel és találkozott először menekültekkel. Azt mondja, ekkor támadt az az érzése, hogy a fia Kambodzsában él. 2002-ben ő és Thornton bejelentették, adoptálják Maddox-ot, ám három hónappal később szakítottak, így a gyermek felügyeleti jogát egyedül a színésznő kapta.

Most azért utazott Kambodzsába, hogy újabb filmet forgasson, de nem színésznőként, hanem rendezőként van jelen. Angie az AP-nek adott interjúban azt mondta, az Először megölték apámat című film, amely a kambodzsai népirtást dolgozza fel egy gyermek szemszögéből, karrierjének legfontosabb alkotása lesz.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: today.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!