Mutatjuk a legszebb magyar lányokat - Íme Sarka Kata "újoncai"!

Újabb formás fenekű, szép arcú lányokkal bővült a "szépségversenyzős repertoár", ugyanis ma mutatták be a Magyarorszég Szépe, vagyis a Miss World Hungary 21 döntősét. A legfiatalabb lány még gimnáziumba jár, jövőre fog érettségizni, de ez a tény mit sem változtat azon, hogy a tinédzser korban lévő hölgynek jó esélye van megnyerni a versenyt. Sarka Kata hiányolta a rövid hajú jelentkezőket, de azért cseppet sem szomorkodik, anyai szeretettel terelgeti a zömében barna szépségeket, nap mint nap csetel is mindannyiukkal. A Magyarország Szépe sajtótájékoztatóján jártunk.

Jöjjenek a lányok! 

"Szervusztok, a nevem..." - kezdte az első hosszú combú szépség, és itt már elvesztettem a fonalat. No, nem azért mert a fenekét bámultam (pedig háttal állt nekem, csak a hátsóját láttam), hanem, mert rajta kívül volt még húsz másik és a bemutatkozást nagyon nem lehet cifrázni, csak annyit tud elmondani az ember, hogy hogy hívják és hogy hány éves. A lényeg, hogy mindannyiuk fején jól mutatna a korona, a lábaik formásak, a tincseik csillogóak, szóval mind a 21 hölgy Miss World-kompatibilis.

Kellenek a rövid hajúak is! 

Sarka Kata igen büszke a "lányaira", de egy dolgot azért sajnálattal vett tudomásul, mégpedig azt, hogy idén sem jelenkezett rövid hajú lány.

"A tavalyi évben egy másik világversenyen szerepelt egy rövid hajú versenyző és a világ gyakorlatilag beleszeretett, ám a versenyt mégsem ő nyerte meg. Az emberek pedig felháborodtak ezen. Az a lány kimagaslott a mezőnyből, egyrészt a rövid haja miatt, másrészt, mert sokkal szebb volt, mint bármelyik a csapatban. Reménykedtem abban, hogy az erről szóló híreket mások is olvassák, és majd jelentkezni fognak a rövid hajú lányok is, de sajnos nem így történt. Pedig jó eséllyel indulnának, főleg emiatt a tavalyi eset miatt, ami megbolygatta a szépségipart. Szerintem hatalmas tévhit, hogy szépségversenyt csak hosszú hajjal lehet nyerni." - mondta Kata, a Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa.

Váccáp?

​"Ami a lányok alakját illeti, szerintem az a lényeg, hogy arányosak, formásak legyenek és akkor mindenképp itt a helyük. Az egyik döntős lány például harmincöt kilót fogyott, hogy nevezhessen, és hiába nem tökéletes, a zsűri és én is úgy gondoltuk, hogy az apró bőrhibái ellenére is gyönyörű, és versenyeznie kell." - árulta el Kata, aki anyai szeretettel pátyolgatja a lányokat. 

"Van egy WhatsApp csoportunk, ahová minden egyes nap írok nekik. Egész álló nap csetelgetek velük, bíztatom őket, szmájlikkal bombázom őket, pedig még be sem költöztek a táborba." - mondta nevetve Sarka Kata. 

Fotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!