Rubint Réka: "Nyüszítve sírtam a Duna-parton"

Rubint Réka nem pihen: 3 gyermeket nevel, segíti a férjét, edzéseket tart, és nemrég nyitotta meg első AlakreformShop-ját. Kemény fából faragták, azt mondja, a szívósságot gyerekkorában, a szüleitől tanulta meg. A kitartása mellett azonban még valaminek nagyon hálás: a mozgásnak, mert a sport a legnehezebb helyzeteken is átsegítette.

A nagy visszatérés

Rubint Réka azután kezdte (újra) felépíteni önmagát és a karrierjét, miután megszülte Larát és a kis Norbit. Ekkor már két éve nem tartott edzéseket, de nem olyan fából faragták, hogy otthon őrizze a családi tüzet. „A saját kezemmel szórtam szét a szórólapokat a 13. kerületi postaládákban, és küldtem néhány sms-t az ismerőseimnek, hogy gyerekek, visszatértem. Fél év alatt visszanyertem az emberek bizalmát.”

A bizalmat, amit azóta is büszkén birtokol. Szerinte nem azért követik ennyien, mert jobb edző, mint más. „A titok az, hogy soha ne felejtsd el, honnan jöttél, milyen kemény munkával érted el azt, ahol tartasz. Legyél mindig alázattal, tisztelettel a vendégeid iránt, mert ők a legfontosabbak” – szögezte le Réka, majd hozzátette: bár 24 órából maximum ötöt alszik, egy percet sem dolgozik. Mert szereti azt, amit csinál.

„Réka azért sír, mert biztosan jól megverte Norbi”

A "fitnesz lédi" azt mondja, férjével közös missziójukat, a mozgás és az egészséges életmód megkedveltetését soha nem fogják abbahagyni, csak akkor, ha – ahogy ő fogalmaz – kilövik őket.

„A mozgás nem a fogyásnak a mozgatórugója, hanem drog. Amikor négy évvel ezelőtt kétségbeesve álltam a Kardiológiai Intézet kapujában, mert azt mondta az orvos, hogy 10% esélye van a férjemnek arra, hogy túlélje a műtétet, és 3 kisgyerek várt otthon, ha nincs a mozgás, megbolondulok. Otthon és a kórházban nem sírhattam; futás közben, a Duna-parton sírtam nyüszítve, és a kocsiban, napszemüveg mögött, hogy ne lássák, mert lefotóznak, hogy Réka azért sír, mert biztosan jól megverte Norbi” – idézi fel a nehéz időszakot.

Fotók: Femcafe/Cser Dániel

Oldalak

Szólj hozzá Te is!