Megható fotó: így nézett ki az esküvőjén Bud Spencer – 56 éve vette feleségül élete szerelmét

Bud Spencer 1960-ban nősült, ekkor vette feleségül élete szerelmét, aki három gyermekkel ajándékozta meg, és aki azóta is kitart a spagettiwestern koronázatlan királya mellett. Most, 56. házassági évfordulójuk alkalmából a színész a közösségi oldalán mutatta meg egyik esküvői fotójukat.

Már 56 éve házasok

A 86 éves Bud Spencer, vagy születési nevén Carlo Pedersoli 1960-ban vette feleségül az őzikeszemű Maria Amato-t, akitől rövidesen megszülettek gyermekei, Giuseppe, Christine, valamint Diamy. Egyetlen fiukból sikeres forgatókönyvíró, Diamy lányukból pedig színésznő lett. Középső gyermekük civil életet él. A házaspár február 25-én ünnepelte az 56. házassági évfordulóját, ebből az alkalomból került ki az alábbi fotó a sztár Facebook-oldalára.

Évről évre jobban szereti a feleségét

Hajdú Péter tavaly ősszel, otthonában kereste fel a magyarok egyik kedvenc külföldi színészét, hogy a Frizbi című műsora számára exkluzív interjút készítsen vele. Bud Spencer nagyon szereti a magyarokat, így nem csoda, hogy a magánéletéről és házasságáról is sokat elárult Hajdúnak. Azóta tudjuk, hogy otthon csak „Tanknak” becézi nejét, mert az asszony olyan karakán, hogy sokszor nem tud mit kezdeni vele. A színész elmondta, évről évre jobban szereti Maria-t.

„Nagyon szeretem. Hogy ő szeret-e, azt nem tudom, de bízom benne” – mondta akkor kissé könnyes szemmel Hajdúnak, aki láthatóan maga is meghatódott.

Lapozz a cikk folytatásáért és nézd meg, hogy néz ki ma a szerelmes házaspár!

Fotó: facebook.com/budspencer

Oldalak

Szólj hozzá Te is!