Olé! Torreádort csináltak Pásztor Annából

A Rising Star adásában hétről-hétre akad valami „fesön-jelenség”, amit nem lehet szó nélkül hagyni! Múlt héten Ördög Nóri frizurája fölött nem tudtunk napirendre térni, most Pásztor Anna jelmezétől esett le az állunk.

Figyelemfelkeltésből ötös

A Rising Star zsűritagjai közül Pásztor Annának a legkirívóbb és legextravagánsabb a stílusa. Illik is hozzá, hiszen ő nem a visszafogott musical színész, hanem az eklektikus punk-rock díva, aki az első pillanatban meg kell, hogy ragadja a néző figyelmét. A tegnapi adásban torreádornak öltöztették, gigantikus válltömőkkel, flitteres kalappal, vérvörös rúzzsal a száján.

Aki tud, azt tud!

Anna ruhájának látványától leesett az állunk, két okból is. Egyrészt azért, mert ezt az „áutfitet” csak egyetlen jelzővel lehet illetni: sok. Másrészt pedig, talán Pásztor Anna az egyetlen előadóművész Magyarországon, akinek még az udvari bolond szerkó is jól áll. Nem feszengett abban a kabátban, ami még az amerikai focisták mezén is túltesz, tudta viselni és láthatóan jól érezte magát benne. Így csinálja ezt egy vérbeli díva!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!