Szabadság-szoborként tündökölt Pásztor Anna

Heti Rising Star stílusfigyelőnkkel jelentkezünk! Az utóbbi adásokat látva Pásztor Anna átvette a vezetést Ördög Nórától a tévéműsorok sikkes hajszájában. A tehetségkutató egyetlen női tagját ezúttal kecses Szabadság-szobornak öltözették!

Egyre jobb vagy, Anna!

Ha vasárnap, akkor Rising Star, és ha már Rising Star, akkor muszáj írnunk a szőkeségről, aki lassan-lassan elfeledteti velünk Ördög Nóri félresikerült szettjeit. Emlékszünk még arra, mikor a hétfői napokon a Nóri frizurájáról és slampos "áutfitjeiről" szóló cikkekkel volt tele az internet? Ez már mind a múlté, mert Pásztor Anna minden vasárnap egyre jobb és extrémebb ruhákban ül bele a zsűriszékbe.

A szabadság szobra

Ám szerintünk többről van itt szó, mint egyszeri divatdiktátorok harcáról. Anna nemcsak új színt visz a televíziózásba, nemcsak eleget tesz az imidzsének, hanem arra is buzdít, hogy merjünk merészen, ötletesen, fantáziadúsan öltözködni. Nem arra gondolunk, hogy mostantól mindenki hordjon tüskés fejdíszt, az kissé bizarrul mutatna a fejünkön, miközben a hetes buszon zötyögünk, csak arra akarunk kilyukadni, hogy nem árt, ha néha ti is megbolondultok!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!