Olyan szoros ruhába préselte magát, hogy vérzett – Sofia Vergara komoly kínokat él át a gálákon

A gyönyörű Sofia Vergara, akinek szépségét nők milliói irigylik a világon, nagyon nagy árat fizet azért, hogy a vörös szőnyeges eseményeken mindenkit túlragyogjon.

Tényleg szenved a szépségért

A 43 éves hollywood-i színésznő, Sofia Vergara, akit olyan filmekből ismerünk, mint a Csábítunk és védünk, A séf vagy a Machete gyilkol vagy a Modern család című sorozat, az Edit magazinnak adott a napokban interjút, amelyben meglepően őszintén beszélt arról, milyen trükköket alkalmaz annak érdekében, hogy bárhova is indul, egészen biztosan ő legyen az est szépe.

„Az emberek gyakran mondják, hogy én mindig ugyanabban jelenek meg a vörös szőnyegen, pedig ez nem igaz, csak ismerem a testem. Nőies vagyok és formás vagyok, a melleim pedig olyanok, mint egy sztiptíztáncosnőé” – mondta Sofia a magazinnak.

„A mellméretem 85/F, és mivel a kebleim természetesek, ezért ott vannak mindenhol. Emiatt választok mindig olyan dresszeket, amelyek tartást adnak. Annyira sok minden történik a ruhám alatt, hogy a legtöbb díjátadó végére a bőröm kisebesedik és vérezni kezd” – vallotta be az irigyelt színésznő.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!