Nagyon lepukkant Axl Rose - születésnapja van

A kilencvenes évek legnagyobb bálványa ma 52 éves. A Guns N’ Roses hipersztárja William Bruce Rose néven jött világra az indianai Lafayette városkában, és sokkal szebb napokat is megélt már.

Így múlik el a világ dicsősége. Annak idején minden második lány szerelmes volt a Guns N’Roses frontemberébe, aki védjegyévé vált rekedtes hangjával dünnyögte el a November Raint, miközben derekára kötött kockás ingben és biciklis gatyájában körözött a színpadon. Axl a világ egyik leghelyesebb és legnépszerűbb pasija volt húsz évvel ezelőtt, mára azonban a rock and roll életmód teljesen tönkretette az egykor ikonikus énekest.

Régmúlt sikerek

Axl és a gitáros Slash több tízmillió lemezt adtak el a Use Your Illusion I-II albumokkal 1991-ben, ezzel minden idők egyik legsikeresebb rock együttesévé tették a Guns N’Rosest. A két új album a Billboard lista első és második helyén debütált. A Guns N' Roses új rekordot állított fel, máig nem sikerült végrehajtani ezt a bravúrt. A nagyszájú fenegyerek azonban a vad zene és a csodálatos topmodellek mellett a drogokkal is életre szóló kapcsolatot kötött.

Sajnos az együttesnek is idejekorán vége lett a klasszikus felállásban, hiszen Axl annyira összeveszett a nagyhajú gitárossal, hogy azóta még egymás nevét sem veszik a szájukra. Miután az együttes nevét, a Guns N’Rosest Axl Rose használhatja, az énekes minden lehetőséget kihasznál, hogy a banda régi fényében sütkérezzen.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!