Hirdetés

Miley Cyrus és Liam Hemsworth titokban összeházasodtak - Hagyományos tengerparti esküvője volt az extrém énekesnőnek

Miley Cyrus extremitása messze földön híres, így azon sem lepődtünk meg, hogy régi fiújával, Liam Hemsworth-tel újbóli eljegyzésük után hetekkel titokban össze is házasodtak. Egy ismerős kiszivárogtatott pár infót a romantikus esküvőről.

Meglepetés lagzi

Azt gondolnánk, hogy az Ausztráliában tartott rapid esküvő Miley ötlete volt, viszont egy bennfentes szerint nem is tudott az egészről semmit. Barátja, Liam úgy gondolta, hogy a szeszélyes énekesnőt meglepi ezzel a gesztussal, hiszen előző szakításuk előtt 4 évig voltak egy pár. Egy közeli ismerős szerint Liam teljesn mértékben meg van győződve róla, hogy Miley számára a nagy Ő. A férfi maga szervezte a szertartás minden részletét, hogy pont olyan legyen, amilyennek gyönyörű párja megálmodta azt, és amilyennek legelső esküvőjüket eltervezték közösen.

A két sztár rajongói örülhetnek, hiszen szakításuk 2013-ban nagy port kavart. Az utóbbi időben azonban Miley képein egyre többször tűnt fel az 2012-es eljegyzésükre kapott gyűrű, ami eleve pletykákra adott okot, de az sem segített leplezni az ismét fellángoló kapcsolatot, hogy a médiában folyamatosan egymást emlegették.

Ha kíváncsi vagy hogyan zajlott a romantikus ceremónia, kattints a második oldalra!

Fotó: justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!