Felépül, nem épül? - Ma 47 éves a legendás autóversenyző, Michael Schumacher

2013. december 29-én érkezett a sokkoló hír, miszerint a Forma 1 legendás bajnoka Michael Schumacher kis híján végzetes síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. Az azóta eltelt 104 hétben folyamatosan az volt a téma, hogy vajon felépülhet-e valaha a híres bajnok. Schumacher ma ünnepli a 47. születésnapját, ez alkalomból szedtük össze a vele kapcsolatos legaktuálisabb információkat. 

Gyógyulás teljes elzártságban

Michael Schumacher családja körében egy svájci villában él a balesete óta, ugyanis 2014 júniusában több mint hat hónapnyi kóma után végül felébredt. A sportolólegenda gyógyulását egy profi orvosi csapat segíti, akik a hatalmas villa egyik részébe költöztek be. Schumi felesége mindegyikükkel titoktartási szerződést kötött, persze diszkréciójukat és szakértelmüket busásan meg is fizeti.

Hétről-hétre felreppenek reménykeltő információk, melyeket aztán Michael menedzsere Sabina Kehm gyorsan meg is cáfol. Aztán jön a már sokszor hallott mondat: Schumacher felépülésére minden esély meg van, de a teljes gyógyuláshoz meglehetősen sok idő kell. 

A síbaleset második évfordulója előtt néhány nappal, egy német bulvárlap, a Bunte "jóvoltából" újra szárnyra kapott a hír, miszerint Schumi már képes egyedül járni. A menedzser persze újfent cáfolt, majd gyorsan hozzá is tette: beperelnek minden olyan bulvárlapot, amelyik valótlanságot közöl a lábadozó legendáról.

Hogy miért gondolja a menedzser azt, hogy perelniük kell, és mit gondol minderről Szujó Zoltán, azt cikkünk második oldalán olvashatod!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!