Megrendítő vallomás - Múlt héten elvetélt a valóságshow sztárjának a felesége

Augusztus elején jelentette be Jack Osbourne felesége a blogján, hogy második gyermekével várandós. Tegnap azonban egy rettentő szomorú hírt osztott meg olvasóival. Lisa Stelly elvetélt.

A fiatal anyuka a „Raddest Mom” nevű blogján tette közzé a szomorú hírt: „Egy kis időre szükségem volt, hogy ezt el tudjam mondani. Előző héten Jack és én elvesztettük a kisfiúnkat. Egy ilyen késői vetélés a legnehezebb, amit Jackkel valaha át kellett élnünk.”

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A pár még augusztusban osztotta meg a második terhességéről szóló örömhírt: „Jackkel nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy a második trimeszterbe léptem. Fantasztikusan érzem magam és megpróbálok nem mindent megenni, ami a közelembe kerül. Áldottnak érezzük magunkat, hogy családunk egyre csak nagyobb lesz, és Pearlnek hamarosan egy öccse vagy egy húga születik. Annyira őrületes arra gondolni, hogy nemsokára már négyen leszünk.”

Ez az álom elszállt, de Lisa és Jack próbálnak erősek lenni: „Életünk legnehezebb időszakaiban nagyon fontos, hogy ne veszítsük el a reményt és optimisták maradjunk."

Kitartást és sok erőt kívánunk Lisanak és Jacknek!

Fotók: posh24.com; peoplemagazine.co.za

Oldalak

Szólj hozzá Te is!