5 híres magyar nő, akik gyerek nélkül is boldogok

Néhány hónappal ezelőtt már írtunk azokról a hollywoodi sztárokról, akik gyerek nélkül is boldogok. Most a hazai hírességeket vesszük sorra: ismerjétek meg a nőket, akik különféle okokból kifolyólag nem lehettek anyák.

Sütő Enikő

Az 56 éves Sütő Enikő a gyermektelen sztárok táborát erősíti: a modell kilencszer esett teherbe, de sajnos egyik alkalommal sem sikerült kihordania a picit. Enikő minden nő számára pozitív példa lehet, hiszen nem omlott össze a sorozatos tragédiák súlya alatt, inkább építkezett a sorscsapásokból. „Az, hogy nem lett gyermekem, egyfajta lehetőséget adott arra, hogy megértsek fontos dolgokat.” – nyilatkozta a szépség a Borsnak.

Balázs Klári

Balázs Klári már 35 éve él boldog házasságban férjével, Korda Györggyel, ám hiába a hírnév, a szép otthon és a kiegyensúlyozott kapcsolat, gyermekük nem született. Az énekesnő anyatípusnak vallja magát, ennek ellenére úgy gondolja, nem az a feladata, hogy gyermeket neveljen. Tisztában van vele, hogy sokan kritizálják, mégse törődik a fanyalgókkal: azt mondja, mindig volt kiről gondoskodnia.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub, TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!