Máris munkát ajánlott az egyik tévé Tvrtko-nak

A TV2 krúgott műsorvezető-riportere nem ül otthon azóta sem, mióta megkapta felmondólevelét. A tőle megszokott pokoli történeteivel továbbra is előadásokat tart határon innen és határon túl is. Legutóbb egy felvidéki falu művelődési házában sztorizgatott.

Berkivel is viccelődött

Vujity Tvrtko a következő poénnak szánt mondattal kezdte mondandóját: "Nem zavar, hogy attól sztár valaki a magyarok körében, mert minden évben kiad magáról meg a lányáról egy falinaptárat. Felőlem a saját szabadidejében is az vasalja ki a heréjét, aki csak akarja, vagy nem" - célzott kicsit sem burkolva Kiszel Tündére és Berki Krisztiánra.

A híres riportert éppen azért küldte el a TV2, mert nem volt hajlandó sztárként kezelni az olyan embereket, akik szerinte semmit sem tettek le az asztalra. Például egyszer, amikor Kiszel Tünde volt a Mokka vendége, nem vállalta a beszélgetést, majd februárban Berki Krisztiánnak szólt be élő adásban. Utóbbit már nem tolerálta a csatorna új vezetősége. Előbb írásbeli figyelmeztetés kapott, pár nappal később pedig kirúgták.

Hogy milyen meglepő dolgot mondott még Vujity Tvrtko az izsai művelődési házban, azt cikkünk következő oldalán olvashatod!

Fotó: Facebook

Oldalak

Szólj hozzá Te is!