Kitálalt a testvér - Terhessége alatt is piált a díva

Korábban a legnagyobb sztárok közé tartozott, mára azonban már inkább viccfigura lett Mariah Carey-ből, aki két számmal kisebb ruháival próbálja felhívni magára a figyelmet. Mintha az eddigi negatív címlapok nem lennének elegek, most saját testvére tálal ki a díva állítólagos alkoholizmusáról és gyógyszerfüggőségéről.

„Mariah a terhessége alatt is ivott.”

Mariah Carey öccse, Morgan Carey aggódik testvére egészségéért. A férfi állítása szerint az énekesnő folyamatosan iszik, így attól retteg, hogy úgy végzi majd, mint Whitney Houston. A sztár még két gyermekét, Monroe-t és Moroccant sem tudja rendesen ellátni, ugyanis egyfolytában azzal van elfoglalva, hogy borba és pezsgőbe fojtsa bánatát.

A díva 2001-es összeomlása óta több pletyka keringett állítólagos alkoholproblémáiról, melyeket testvérének kijelentései csak megerősítenek. „Mariah ivott a terhessége alatt. Még akkor is, amikor már szoptatott. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy valaha láttam józanon, és ez nagyon aggasztó.” – nyilatkozta a férfi a „National Enquirer”-nek.

Fontos infó azonban, hogy Morgan már két éve nem beszélt a sztárral, ennek ellenére állítja, hogy mindennap több különböző gyógyszert szed be: skizofrénia, bipoláris zavarok, szorongás és epilepszia ellen.

Nick Cannon csak kihasználta

Sajnos volt férje, Nick Cannon sem jelentett segítséget számára, sőt mi több...  A színész csupán a pénz miatt volt együtt Mariah Carey-vel: „Nick azokra az emberekre hallgatott, akik azt ajánlották neki, hogy járjon Mariah-val, csináljon neki gyerekeket, majd vigye a pénzt a bankba. Nick az első perctől fogva a pénzre hajtott. Mariah egyáltalán nem érdekli. Nick csak kihasználta és ezt teszi még most is.”

Nem lehet tudni, hogy mi igaz ezekből az állításokból, de ha csupán egy részüknek van valóságalapjuk, már az is elszomorító.

Fotó: fusion.net

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!