Már nem szingli - Ilyen Robert Pattinson új barátnője

Robert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal, a sajtó pedig izgatottan várja azt a pillanatot, amikor egy új nővel jelenik meg a vörös szőnyegen. A legújabb pletykák szerint erre már nem is kell olyan sokat várni.

Pár hete a legtöbb amerikai lap arról számolt be, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Ez annyit jelent, hogy akár már jöhet is egy új szerelem. Robert Pattinson pedig állítólag már meg is ismerkedett az új barátnőjelölttel. A „RadarOnline.com” értesülései szerint a Twilight-filmek sztárja egy szombati születésnapi buliba már egy barna szépséggel érkezett.

„Rob és a barna hajú lány kb. éjfél körül érkezett. Nagyon aranyosak voltak együtt. Volt egy pillanat, amikor Rob épp beszélgetett valakivel és a kísérője odament hozzá, megfogta a kezét és elhúzta a medencéhez. Alig bírták levenni egymásról a kezüket. A lány valóban nagyon aranyos, az a tipikus szomszédlány. Rob nagyon kedves és visszafogott. Tökéletesen összeillenek” – árulta el egy bennfentes.

De vajon ki lehet a titokzatos barna szépség? Reméljük, hogy hamarosan kiderül!

Fotók: spunk-ransom.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!