Magyar sztárok és kutyáik - Kutyakereső alkalmazást tesztelt Radics Gigi, Ganxsta Zolee...

Akinek van kutyája, sejtheti, milyen rettenetes érzés az elcsatangolt ebet keresni, nem tudjuk, merre induljunk, kihez forduljunk. Többek között ebben is segítséget nyújthat a Vigyél Haza! mobil alkalmazás, amelyet olyan sztárok jelenlétében mutattak be, mint Radics Gigi, Terecskei Rita, Puskás Peti és Ganxsta Zolee.

"El sem tudom képzelni, mit tennék, ha eltűnne"

Vidám négylábúak, állatbarát sztárok és egy különleges újítás... Terecskei Ritáról sokan tudják, hogy pártolja a kutyusok örökbefogadását, hiszen már három ebet vett magához. Ganxsta Zoleenak szintén mindkét kutyája mentett. Puskás Peti annyira szereti az állatokat, hogy ha tehetné, kutyaszállót nyitna. Radics Gigi is imádja kedvencét, de sajnos előfordult már, hogy a kis bolognese megpróbált elszökni tőle. A sztárok a Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor kutyakereső alkalmazásával ismerkedtek, amelynek segítségével hatékonyabban kereshetjük elveszett kedvencünket, de akkor is a segítségünkre lehet, ha elkóborolt állatot találunk, sőt egy eb örökbefogadásakor is információkkal szolgál.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Radics Gigi köztudottan nagy állatbarát, csöppnyi bolognese kutyusát a sajtótájékoztatóra nem tudta magával hozni, helyette egy befogadott négylábú, Canon kísérte el.

„Most egy közeli ismerősöm kutyáját hoztam magammal, mert az én kedvencem, Samantha nagyon félénk. Viszont sajnos gyakran megpróbál olajra lépni, ha kinyitjuk a kaput kifut, vagy séta közben kibújik a nyakörvből. Ilyenkor mindig nagyon megijedek, el sem tudom képzelni, mit tennék, ha eltűnne. Mindenképpen letöltöm a Vigyél Haza alkalmazást, mert ilyen esetekre nagyon jó megoldást jelenthet, de remélem nem nagyon kell majd használnom” - mondta el a fiatal énekesnő.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!