Magyar sztárok az MTVA tiltólistáján – Gálvölgyi nem szerepelhet a köztévében?

Bár gépelt listáról senki nem tud, azért a fejekben mégis létezik az a bizonyos MTVA-s tiltólista, amelyen olyan hazai hírességek szerepelnek, mint Kulka János, Pataki Ági vagy Gálvölgyi János. Utóbbi nyilatkozott is az ügyben.

D. Tóth Kriszta robbantotta ki a botrányt

A 41 éves D. Tóth Krisztának van egy Elviszlek magammal című videoblogja, amelyben hírességekkel készít interjúkat. Az egyik ilyen videóban Kulka János volt a vendége, akinek elárulta, korábbi műsorába (DTK Show), amely a köztévén futott 2013-ig, háromszor vagy négyszer próbálta elhívni, de főnökeitől minden alkalommal nemleges választ kapott.

„Azt hiszem Krisztám, ez nem sikerült. (…) A köztévé ma ugyanaz a csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, a lojalitást minden módon felülíró, nem nyitott, nem ambiciózus. Borzasztó!” – fejtette ki erre a véleményét D. Tóth Krisztának Kulka.

„Amíg a műsor futott, többször szerettük volna meghívni Kulkát. Nem lehetett. Ezt soha senki írásba nem adta. Ahogy azt sem, hogy Pataki Ági nem jöhet be. Vagy Gálvölgyi János, mint Rózsa György meglepetésvendége.” - írta egy netes bejegyzésben később D. Tóth Kriszta.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Videó: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!