Lesújtó kritika - ByeAlex Eurovíziós fellépése nem volt izgalmas

ByeAlex csütörtöki fellépését többen is kommentálták, leginkább a fura és az alternatív jelzőkkel illették előadását. Ennek ellenére semmi ok az aggodalomra, hiszen május 18-ig, a döntőig még van idő.

"Egy mikrofonállvány mögött állva énekel"

Az Eurovíziós Dalfesztivál egy teljesen új élmény Magyarország idei résztvevője számára. Hűvös és nyugodt hangulat uralkodott a Malmö Arenában az előadás alatt - fogalmazott a helyszíni beszámoló.

Mint írták, a magyar versenyző produkciója alatt a színpad zöld és kék színben játszott, a háttérben rajzfigurákat vetítenek, amelyek közül az egyik magát ByeAlexet ábrázolja. Az énekes mellett egy gitáros és egy vokalista áll színpadra a versenyen - tették hozzá a produkciót bemutatva.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Egy másik beszámoló, a The Eurovision Times blog kitért arra, hogy ByeAlexék délben léptek színpadra a próbán, az örmény induló, Gor Sujyan után. "Az előadás fura, alternatív, +indie+, hasonló ahhoz, mint amit ByeAlex a magyar válogatóversenyen, A Dalban előadott, most is egy mikrofonállvány mögött állva énekel".

A bejegyzés ugyanakkor megjegyezte, hogy az előadás nem volt igazán izgalmas, a kameraállások nem bizonyultak kielégítőnek, így a dal szellemisége sem tudott érvényesülni.

A 28 éves ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztivál második, jövő csütörtöki elődöntőjében lép színpadra Magyarország képviseletében a Kedvesem című számmal. A döntőt május 18-án szombaton rendezik Malmőben.

Olvasd el ByeAlexszel készített interjúnkat!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!