Kristen Stewart belép a katonaságba - Így teszi túl magát a szakításon

Korábban arról írtunk, hogy Robert Pattinson milyen gyorsan túltette magát a szakításon, míg Kristen Stewart csak szenved. Utóbbi most azonban egy meglepő lépésre szánta el magát.

Tizedes, őrmester vagy zászlós?

Szakítás után mit csinál a legtöbb nő? Sokan egy új frizurát csináltatnak, mások belevetik magukat a munkába vagy a bulizásba. De mihez kezd egy filmsztár? Kristen Stewart esetében a katonaság győzött, azaz a fiatal színésznő katonának áll.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Na jó, valójában csupán egy új filmszerepről van szó, méghozzá a Camp X-Ray című filmben. A hírt maga a Production Week nevű produkciós iroda osztotta meg Twitter oldalán: „Kristen Stewart szerepet vállat Peter Scattler Camp X-Ray című filmjében. A forgatások július közepén kezdődnek Los Angelesben.”

Kristen egy teljesen új oldalát ismerhetik meg a nézők. A filmben egy Cole nevű nőt alakít, aki mindenáron el akar jutni szülővárosából és erre az egyetlen esélye, ha belép a seregbe. Ezt meg is teszi, de míg sokáig azt hiszi, hogy Irakba küldik, végül Guantánamóba megy, ahol meg kell birkóznia a muzulmán férfiak gyűlöletével. Egy férfi - Ali - azonban teljesen mást érez iránta…

Ez a film egy igazi kihívás lesz KStew-nak, de most talán pont erre van szüksége, hogy túljusson a szakításon.

Fotók: fanpop.com; gotceleb.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!