Őt is csúfolták az iskolában - Ő az ország leggazdagabb asszonya!

Ma már tündérmesébe illő életet él, de a "királylány" embertelenül sokat dolgozott a sikerért és a gazdagságért. Kósa Erika - a leggazdagabb és legbefolyásosabb nő Magyarországon - óvónőként kezdte, és sosem felejti el, hogyan kezdte.

Egyszer volt...

Erika egy Somogy megyei falucskában, Csokonyavisontán nőtt fel, édesapja gépszerelő, édesanyja könyvelő volt és alig volt pénzük.

"Gyakran használt ruhát, kinőtt nadrágot viseltem, más által levetett, kopott cipőt hordtam, ami kicsi volt rám, és fel is törte a lábamat. Hogy ne látsszon, mennyire viseletes, apu feketére bokszolta. De a paszta összekente a fehér zoknimat, és kicsúfoltak miatta az iskolában. Talán innen ered a rajongásom a cipők iránt..." - idézte fel emlékeit az üzletasszony a Story magazinnak adott interjújában.

Erika színésznőnek készült, de a főiskolára nem vették fel, végül óvónő lett belőle. Szerette a munkáját, de nem tudott belőle rendesen megélni; váltania kellett. Biztosítási üzletkötő lett belőle, aki folyamatosan képezte magát, állandóan tanult, idővel pedig megalapította a saját cégét.

Erika ma már a legbefolyásosabb üzleti döntéshozók egyike Magyarországon.

Fotó: gentleman.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!