Komoly balesetet szenvedett Kulcsár Edina – Két helyen törte el a csuklóját

A 2014-es magyar szépségkirálynő, Kulcsár Edina a napokban síelni indult, erről pedig egy mosolygós fotóval értesítette a rajongóit közösségi oldalán. A nagy örömnek azonban hamarosan sírás lett a vége, egy videóban pedig azt is elmesélte, hogyan történt a baleset!

Másfél óra snowboardozás után esett el Kulcsár Edina

A 25 éves szépségkirálynő, műsorvezető és színésznő, Kulcsár Edina a legjobb barátnőivel indult síelni néhány nappal ezelőtt, erről pedig egy mosolygós, nevetős fotót is posztolt a Facebook-oldalára. A híresség azonban nem örülhetett sokáig a kora tavaszi vakációnak, ugyanis alig másfél órával azután, hogy megérkeztek, összetörte magát.

„Két oka van annak, hogy most videót posztolok nektek, az egyik az, hogy nagyon régen tettem, a másik az, hogy nem tudok írni. Az oka pedig nem más, mint a gipsz” – mutatott könyékig begipszelt karjára Kulcsár Edina, aki egy rövid videóval üzente meg a rajongóknak, mi történt vele.

Edina a videóban azt is elmondta, annyira szerencsétlenül esett, hogy a csuklója két helyen tört el. Hozzátette, a baleset ellenére sem áll meg az élet, majd jelentkezik, ahogy tud.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: facebook.com/kulcsaredina

Oldalak

Szólj hozzá Te is!