Kínos videó: élő adásban esett a műsor vendégének Vujity Tvrtko – Berki szinte szóhoz sem jutott

Ritka nagy balhéba fulladt a Mokka ma reggeli élő adása, az egyik műsorvezető, Vujity Tvrtko ugyanis úgy gondolta, teljesen rendben van, ha kiosztja a meghívott vendéget, Berki Krisztiánt. Demcsák csak a fejét fogta.

Tvrtko a Mokka élő adásában ment neki Berkinek

Vujity Tvrtko a Berki Krisztiánnal készített interjú alatt szokatlanul csöndes volt, gyakorlatilag csak Demcsák Zsuzsa beszélgetett Berkivel. Az is látszott rajta, hogy valamitől szörnyen ideges, de ekkor még nem lehetett tudni, mi bántja annyira. Majd váratlanul kifakadt.

„Bevallom őszintén, hogy én azon az oldalon vagyok, hogy én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő. Innentől fogva, mivel én nem látom a produkciót semmilyen szinten, én nem tudok a lányod szájra puszijáról vagy a cipődről vagy az órádról. Tehát semmiről nem szeretnék beszélni és én például baromira zavarban vagyok ettől” – esett Krisztiánnak Vujity Tvrtko.

„Ne hülyéskedj, egy ember ül velünk szemben, aki velünk együtt dolgozik” – vette védelmébe a műsor vendégét Demcsák Zsuzsa, aki lehajtott fejjel hallgatta végig társa kifakadását.

„Zavarba ne legyél szerintem, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az például teljesen normális. Ebből a székből el is fogadom. Nekem is nagyon furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvár dologról beszélünk. Ennek a kereskedelmi csatornának az egyik fő műsora ez a trash reality, amiben én az egyik szálat viszem” – vágott vissza Berki, aki valószínűleg nem számított arra, hogy meghívott vendégként éri támadás a TV2 saját reggeli műsorában.

A szópárbaj folytatását a következő oldalon olvashatod, ahol az erről készült videót is megtekintheted!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!