Kezeket a paplan fölé! - Fábry visszatér a képernyőre

Folytatódik a Fábry Show! A legendás tévés és az MTVA képviselői megegyeztek a műsor folytatásáról. A Bors információi szerint márciustól újra láthatjuk a humoristát az m1-en.

The show must go on

A napilap elsőként írt arról pár nappal ezelőtt, hogy Fábry Sándor és műsorának sorsa bizonytalan volt az m1-en, egészen máig! A showman és a köztévé ugyanis szeretné folytatni az együttműködést, és a csatorna meghosszabítja majd Fábry szerződését is.

„Konkrét megállapodás még nem történt, de Fábry Sándor cégével folynak a tárgyalások az idei évre vonatkozóan. Terveink szerint a tavaszi struktúra elindulását követő első héten kerül adásba a műsor, a már megszokott rendszerességgel." – közölte a közszolgálati adó sajtóirodája a Borssal.

Ez azt jelenti, hogy a két fél már csak a feltételekkel kapcsolatban kell dűlőre jusson.

Pénz, Pénz, pénz

A napilap ismét turkált egy kicsit Fábry pénztárcájában.

"Nyilvánosan elérhető szerződése szerint évente húsz adást kellett szállítania 2012-től, és adásonként 22 millió forint plusz áfa landolt a cég kasszájában. Tavaly év végéig tehát három év alatt 1,3 milliárd forintba került Fábry műsora az adófizetőknek. Igaz, a nézettsége sosem közelítette meg az RTL Klubon megszokottat, volt, hogy csak háromszázezren látták, a korábbi millió feletti számokkal szemben." - írja a napilap.

Fotó: MTVA

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!