Kényszerbetegségéről vallott Katy Perry

Mindenkinek megvannak a maga rigolyái, és ez alól a sztárok sem jelentenek kivételt. Így lehet, hogy Katy Perry-nek két olyan mániája is van, amelyek befolyásolják a mindennapjait.

Rend és tisztaság

„Igen, kényszerbeteg vagyok. Mindent alfabetikusan rendszerezek” - nyilatkozta Katy Perry egy rádióműsorban. Ez azért nem tűnik olyan durvának, hiszen így legalább azonnal megtalálja azt, amire épp szüksége van, azonban a másik mániája ennél sokkal durvább.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Katy ugyanis amellett, hogy pedánsan figyel a rendszerezettségre, legszívesebben mindent befújna fertőtlenítővel. Az énekesnő gyűlöli, ha valami nem tiszta. Mindennek rendszerezve és kristálytisztának kell lennie.

A kényszerbeteg embereknek egyfajta biztonságérzetet ad az a rengeteg szabály, amely szerint élnek. Ha bármi zavar kerül a rendszerbe, az teljesen kikészíti őket, és úgy élik meg, mintha összedőlne körülöttük a világ.

Az énekesnő esetében valószínűleg a gyerekkorában keresendő kényszerbetegségének az oka. Korábban már rengetegszer mesélt arról, hogy akkoriban minden nagyon zavaros volt, így számára ez a rendszerezettség adta azt a biztonságérzetet, amire szüksége volt.

Fotók: zonehdwallpapers.com; news.softpedia.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!