Kate Hudson édesapja: "Számomra halottak a gyermekeim"

Családi balhé van kibontakozóban Hudsonéknál! Bill Hudson 1980-ban, négy év házasság után vált el Goldie Hawntól, így két közös gyermeküket - Olivert és Kate-et - már Kurt Russell-lel közösen nevelte a színésznő, így biológiai apjukhoz nem túl jó a kapcsolatuk, és ezt nem is titkolják. Sőt…

Bántó szavak

Oliver és Kate Hudson még csupán 4, illetve 1 évesek voltak, amikor szüleik különváltak. A ma 69 éves Goldie Hawnra végül Kurt Russell személyében talált rá az igaz szerelem, akivel 1983 óta él boldog párkapcsolatban. A férfi természetesen a gyerekek neveléséből is kivette a részét, így a mára felnőtt Kate és Oliver édesapaként tekintenek rá, amit idén apák napján ország világ előtt ki is nyilvánítottak.

Először a 38 éves Oliver Hudson tudatta a világgal érzelmiét biológiai apjával kapcsolatban: Instagram oldalára feltöltött egy közös képet (a cikkben látható - szerk.), majd azt írta hozzá: „Boldog elhagyottak napját”. Valószínűleg már ez kiverte a biztosítékot Bill Hudsonnál, így Kate megnyilvánulása már csak az utolsó csepp volt a pohárban. A szőke színésznő a mostohaapjáról tett ki egy közös fotót, azzal az szöveggel: „Egyszerűen apa… Köszönöm! Boldog apák napját. A Holdig és vissza szeretlek.”

"Többé már nem az életem részei"

Ezek a szavak annyira szíven üthették Bill-t, hogy a következőképp reagált gyermekei megnyilvánulásaira és nyilvános visszautasítására:

„Elengedtelek titeket. Öt gyermekem van, de mostantól csupán háromnak vagyok az apja. Olivert és Kate-et mostantól nem tekintem saját gyerekeimnek. Arra kérem őket, hogy többé ne használják a Hudson nevet. Többé már nem az életem részei. Oliver Instagram posztja rosszindulatú, gonosz és előre kitervelt volt. Számomra halott, Kate-tel együtt.”

Ehhez nehéz lenne mit hozzáfűzni…

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!