Hirdetés

Kanye West ámokfutása a házasságába is kerülhet - 1 milliárd dollárt is bukhat a rapper

Kanye West, amerikai rapper ismerőseinél betelt a pohár, dühkitörései már nem csak zenész kollégáira veszélyesek, de két gyermekét is folyamatosan megfélemlíti. Alig 2 éve házasodtak össze Kim Kardashiannel, de úgy tűnik az anyának lépnie kell gyermekei védelmében és a válást fontolgatja.

Agresszív kitörések

Nem kíméli kollégáit Kanye West, aki magát a rap királyának hiszi, és legutóbbi tweet-je alapján azt gondolja, hogy a világegyetemben ő a legfontosabb még élő művész. Ehhez hasonló kijelentéseket kell kiállnia zenész társainak is, a célkeresztben a tinikedvenccel, 10 Grammy-díjas énekesnővel, Taylor Swifttel. Szegény lány mindössze annyit tett, hogy idén elnyerte a legjobb videoklipért járó Grammy-t, ami Kanye-nek nem tetszett, ezért a nő módszeres zaklatásába kezdett. Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illeti folyamatosan a médiában és gusztustalan szexuális ajánlatokat tesz neki annak ellenére, hogy decemberben született meg második gyermeke. Úgy tűnik valami nagyon nincs rendben az eddig is zavart Kanye fejében, ámokfutása azonban a mai napon csúcsosodott ki, mikor teljesen elvesztette a kapcsolatot a normális emberi gondolkozással.

Nem csoda hogy a folyamatos alázás Kim Kardashiant is kihozta a sodrából, aki azt üzente férjének nemrég, hogy azonnal kezelésre kellene mennie vagy elválnak útjaik. A dolog pikantériája, hogy saját bevallása szerint a rappernek így is 53 millió dolláros vagyis kb. 14 milliárd 800 millió forintnyi adóssága van, ami válás esetén további 1 milliárd dollárral növekedne.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi Kim nyomós oka a válásra, kattints a második oldalra!

Fotó: shqipmedia.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!