Döbbenetes vallomás - Depresszióval küzd a 21 éves világsztár

Justin Bieber fiatal kora ellenére már évek óta igazi világsztár, aki tinifiúként robbant be a showbusiness-be, azóta pedig sikert sikerre halmoz. Ennek ellenére az ő élete sem fenékig tejfel, sőt…

Nyomás és depresszió

Külső szemlélőként tökéletes élete van a 21 éves énekesnek, aki luxusvillákban tengeti mindennapjait, luxusautókkal kocsikázik és szebbnél szebb nőkkel jár. Mindemellett azonban nagy nyomás nehezedik rá, amiről az „On Air with Ryan Secarest” című rádióműsorban vallott.

„Azt akarom, hogy az emberek szeressék a munkámat. Inspirálni szeretném őket. Rengeteget dolgozom a stúdióban, ami a fejembe száll és depressziós leszek, ugyanis mindenáron azt akarom, hogy jó legyen.” – mondta Justin Bieber, aki gyakran felteszi magának a kérdést, hogy valóban elég jó-e az, amit csinál. A felvételek utolsó hete például annyira kikészítette lelkileg, hogy alig bírt kikelni az ágyból.

A fiatal kanadai sztár eddig három stúdióalbumot adott ki és mindegyik az amerikai slágerlisták élén landolt. Hamarosan megjelenik legújabb dala, amivel minimum akkora sikert szeretne aratni, mint korábbi számaival.

Fotó: revistateen.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!