Justin Bieber a botrányhős - Ezért égetik le a sztárt

Közeledik a nagy nap: Justin Biebert végre nyilvánosan beégetik! A tinisztárból botrányhőssé avanzsált énekest március 30-án állítják pellengérre az Égessük le Justin Biebert! (Roast of Justin Bieber) című műsorban. A magyar nézőknek is csak 48 órát kell várniuk, hogy a magyar humorcsatornán lássák Bieber megsemmisülését!

Justin Bieber hét főbűne

Az énekes alighanem napjaink legidegesítőbb jelensége. A kigyúrt testű, ám lányos arcú bálványtól a legutóbbi botrányszéria miatt még az is elfordult, aki amúgy – valamilyen különös oknál fogva – kedvelte őt. Április elsején este tízkor a Comedy Centralon is látható lesz, hogyan alázzák porrá, pontosabban égetik le Justin Biebert. Hogy miért is kell őt égetni? Íme a sztár hét főbűne.

1. Leköpi a saját rajongóit

Turnéjának torontói állomásán leköpött szállodai szobájának erkélyéről - egyenesen a balkon alatt sikítozó lánytömeg közé. A köpködést később tagadta, sőt, azt állította, hogy nyál helyett a rajongók forró csokit és szerenádot kaptak, azonban ennek ellenkezőjéről tanúskodnak a sajtót bejárt fotók.

2. Egy vérbeli tuskó

Bieber nem csak jólneveltségéről, de empátiájáról és történelmi műveltségéről is tanúbizonyságot tett turnéja amszterdami megállójában. Az Anne Frank emlékmúzeumban a popsztár a következő sorokat írta a vendégkönyvbe: „Anne egy nagyszerű lány volt. Remélhetőleg ő is a rajongóm lett volna."

3. Tud bánni a nőkkel

Miután Selena Gomezről hosszas győzködés után leimádkozta a szüzesség gyűrűt, egy bordélyházból kijövet kapták lencsevégre a fiatal botrányhőst. 2014 augusztusában Orlando Bloommal keveredett verekedésbe, mert állítólag túl sokat legyeskedett Bloom 31 éves ex-felesége, a fehérneműmodell Miranda Kerr körül.

Fotó: tuningpp.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!