Johnny Depp új barátnőjével ment bulizni

Johnny Depp és új barátnője, a szintén remek színészi tehetséggel megáldott Amber Heard, kézen fogva jelentek meg Los Angelesben, a Rolling Stones koncerten.

A boldog pár és az elhagyott feleség

A pár azután jött össze, hogy Depp lezárta régóta tartó párkapcsolatát Vanessa Paradis-val. Amber és Johnny eddig még soha nem mutatkozott együtt egyik eseményen sem, pedig már a 2011-es "The Rum Diary" film forgatása óta találkozgatnak egymással. Állítólag, egy bennfentes szerint már akkor mély szerelembe estek. Mintha a sors rendezte volna így…

Mindenki számára meglepő ez a gyors váltás, hiszen a színész tizennégy évig volt kapcsolatban Vanessa Paradis-val, akitől két gyermeke – Lily Rose és Jack – született. A szakítást követően, Johnny százmillió fontot adott Vanessanak, hogy se ő, se a két gyerek ne szenvedjenek hiányt semmiben.

Vanessa későbbi interjújában, amit a francia ELLE-nek adott, azt nyilatkozta, hogy szerinte egy ilyen kapcsolatot senki sem tud kiheverni úgy, ahogy szeretné. Azt állítja, hogy nincs birtokában a boldogság receptje, de talán a kulcs a vágyban van. Szerinte kívánni, akarni kell a boldogságot, és akkor rá is talál. Most már szerencsére jól van, és reméli, hogy egyszer rátalál a szerelem.

Látszólag Johnny és Amber remekül érzik magukat egymással, így mindenki kíváncsi a folytatásra. A rajongókat bár eleinte megosztotta az új szerelem feltűnése, mostanra azonban lecsillapodtak a kedélyek, és várják a végkifejletet.

Fotók: backgroundhdwallpaper.com; eonline.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!