Rettegésben él John Lennon özvegye - Ő lesz férje gyilkosának következő áldozata?

John Lennon gyilkosa 34 éve ül börtönben. Mark Chapman ez idő alatt nyolcszor folyamodott kegyelemért, de mindvégig hiába. A világsztár özvegye, Yoko Ono ennek ellenére retteg, ha egyszer kiszabadul, akkor árthat neki vagy szeretteinek.

Rettegés az élete

John Lennon és Yoko Ono 1969-ben házasodtak össze, majd Manhattanben éltek, míg 1980 december 8-án apartmanjuk épülete előtt lelőtték Lennont. A tettest, Mark Chapmant 1981. augusztus 24-én életfogytiglani – legalább 20 év letöltendő – börtönbüntetésre ítélték, és az Atticai Állami Fegyházba szállították. Chapman minimális büntetése 2001-ben ugyan lejárt, de a férfi még mindig rács mögött ül.

A világsztár özvegye minden egyes kegyelemkérést megtámadott, ugyanis retteg attól, hogy mi fog történni, ha kiszabadul Chapman. Ono, a The Daily Beast-nek adott interjújában árulta el, hogy miért tart a férfitól.

„Az egyik ok amiért félek tőle, hogy egyszer már bántott valakit, akkor akár újból megteheti. Én vagy a fiam, Sean is lehetünk a következők, de bárki más is. Aggódnék, ha szabadon engednék. Azt mondtam, hogy őrült, de most már úgy gondolom, hogy volt egy feladata, amit el akart végezni, mint például megölni John Lennont.”

„Akár lehetett más oka is. Szerintem ő nem olyan ember, aki… Szerintem nem emóciók vezérlik. Van indoka arra - akár egyszerű, akár összetett -, hogy mit miért tesz. Ez nagyon félelmetes.”

A 82 éves Yoko továbbá Lennon szexuális hovatartozásáról is megosztott pár érdekes infót, melyek szerint az énekessel abban hittek, hogy egy bizonyos fokig minden ember biszexuális. A ismert művésznő szerint a Beatles frontembere vágyott arra, hogy lefeküdjön férfiakkal, de végül sosem tette meg.

„Abban az évben, amikor megölték a következőt mondta: Megtehettem volna, de nem tettem, mert nem találtam olyat, aki elég vonzó lenne."

Fotó: quotesgram.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!