Tuti tippek Hollywoodból! -Jessica Alba karácsonyi ajándékötletekkel segít

Jessica Alba egy interjúban mesélt arról, hogy szerinte milyen a jó karácsonyi ajándék. Jessica, a Braun szépségnagykövete tisztában van vele, hogy amikor ajándékról van szó, csak a tökéletes jöhet szóba, és ezt meg is osztotta mindenkivel. (x)

"Jó érzés, amikor a szeretteidet igazán testhezálló ajándékkal tudod meglepni"

A család rengeteget jelent Jessicának. Az Év anyukájaként jól tudja, hogy az embert eltölti egyfajta büszkeség, amikor megtalálja a tökéletes ajándékot, ami valódi örömet okoz. Ha valaki, akkor Ő aztán tudja mit és kinek érdemes ajándékozni!

Jessica, idén téged választottak az Év anyukájának, és világszerte példaként szolgálsz a nők számára. Szerinted az ajándékozásnak mennyire van fontos, összetartó ereje a családi és baráti kapcsolatokban?

A születésnapok és a különböző családi események minden család életében nagyon fontosak. Nagyon jó érzés, amikor a szeretteidet igazán testhezálló ajándékkal tudod meglepni, legyen szó akár az anyukádról, a testvéredről, a férjedről, a gyerekeidről vagy a legközelebbi barátaidról. Szerintem a jó ajándék titka abban rejlik, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt: amit adsz, legyen kreatív, tudd, hogy akinek adod, mire van szüksége és az ajándék maga képviseljen valamit.

Te vagy a Braun szépségnagykövete, a „Törj ki!” kampány arca. Ez a kampány arról szól, hogy másokat inspiráljunk. A Braun termékeit az emberek gyakran nem maguknak veszik, hanem másoknak szánják ajándékba. Te adnál Braun terméket szeretteidnek?

Az utóbbi időben sokat tudtam meg a márkáról és a termékekről. Azt szeretem bennük, hogy arra ösztönzik az embereket, hogy mindenféle klassz dolgot csináljanak, például kipróbálják a legújabb frizurákat. A Braun termékek nagyon jó teljesítményt nyújtanak, miért is ne adnám másoknak, ha én magam is szívesen használom őket? A borotva például jó ajándék lehet: szeretem ha a párom ápolt, de fontos, hogy a borotválkozás neki is élmény legyen. Ráadásul ez egy tartós ajándék, amit minden nap használhat, és tényleg szüksége is van rá.

Íme, Jessica ötletei:

Ajándékok nőknek

A Braun Face a világ első 2 az 1-ben arcápoló készüléke. Az arcepilátor és arctisztító a pórusok mélyre ható tisztítását és nagy pontosságú epilálást tesz lehetővé a ragyogó szépségért, akár smink nélkül indulunk útnak, akár tökéletes alapot szeretnénk teremteni a legújabb smink kipróbálásához. A világ vezető epilátorgyártója forradalmian új szépségápoló készülékkel jelentkezik, ami valódi befektetés a szebb bőrért. Az eredmény simább, egészségesebb és hibátlan arcbőr, egy szempillantás alatt.

Ajándékok férfiaknak

Most itt az alkalom, hogy életed férfijait megajándékozd a kimagasló teljesítménnyel és a tökéletes kényelemmel. A Braun WaterFlex borotvák rendkívül gyengédek a bőrhöz, és kontúrkövető borotvafejüknek köszönhetően még a legproblémásabb területeken is kiváló, alapos borotválkozást tesznek lehetővé. A WaterFlex borotvákat zuhany alatt, és/Vagy akár borotvahabbal való használatra tervezték, így kiváló, kellemes érzést nyújtanak a bőrnek és megakadályozzák az irritációt.

Fotó: www.becomegorgeous.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!