Ismét kórházba került a 86 éves Psota Irén – Egy ország aggódik a legendás színésznőért

Psota Irén tegnap este otthonában lett rosszul, házvezetőnője értesítette a mentőket, akik azonnal kórházba szállították.

Haza sem akarják engedni a kórházból

A 86 éves Psota Irén tegnap este otthonában lett rosszul, állítólag fulladozni kezdett. A mentőket a már régóta őt ápoló házvezetőnője értesítette, azonnal kórházba szállították. Jelenleg a belgyógyászati osztályon kezelik, a Blikk pedig úgy tudja, még hosszú ideig haza sem akarják engedni. A színésznő sajnos rengeteget betegeskedik az elmúlt években, utoljára decemberben került kórházba, akkor elesett a fürdőszobában és eltörte a csípőcsontját. Az eset után megműtötték, állapota pedig sokat javult. Most azonban állítólag nagyobb a baj.

„Nagyon rossz hírek jönnek Irénke felől, el vagyunk keseredve. Azt én sem tudom, hogy a szíve vagy a tüdeje ­miatt vitték be, de úgy hallottam, megint nagyon rosszul lett, biztosan fulladt. Olyan rossz állapotba került, hogy ki sem akarják egy ideig engedni. Azt mondják azért, mert otthon már nincs biztonságban, nem tudja megkapni az állapotához szükséges szakápolást, bármikor bekövetkezhet egy nagyobb baj” – mesélte aggódva a lapnak Psota egyik ismerőse.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: mti/zih zsolt

Oldalak

Szólj hozzá Te is!