Hilary Duff élete egy férfi körül forog

Hilary Duff már rengeteg sztárral osztotta meg a képernyőt, többek között Steve Martinnal, Blake Livelyval és Taylor Lautnerrel, de otthonán és életén csakis kizárólag fiával, Lucaval hajlandó osztozni.

Hilary rajong Lucaért

A büszke anya állandóan arra panaszkodik, hogy szerinte nem kap eleget a tizenhárom hónapos csöppségből. „Imádom ezt! Teljesen megszállott lettem, ami gyakorlatilag már megalázó. Mindenem róla szól, most már ő jelenti az egész világot számomra.” – nyilatkozta a büszke anyuka, majd hozzátette – „Olyan, mintha a szívem a duplájára nőtt volna, nem is hittem volna, hogy képes vagyok ennyire szeretni. Szerintem örökké megmarad ez az érzés.”

A színésznő - aki újabban Ashton Kutcher barátnőjét játssza a "Two and Half Men"-ben – 2012-ben hozta világra a kis Lucat. Az apai örömködés sem maradhat el, hiszen férje, Mike Comrie is teljesen oda van az új jövevénytől. Az utóbbi egy évben, a színésznő teljesen kivirágzott, és látszik rajta, hogy rengeteg önbizalmat nyert nem csak anyaként, hanem emberként is.

Úgy tűnik Luca felborította a sztár egész életét. Mind az otthoni életében, mind a karrierjében változás lépett be. Most az otthoni dolgok lettek számára a legfontosabbak, és nem szívesen szakad el egyetlen gyermekétől. „Nem akarom, hogy Luca bármiben is hiányt szenvedjen, illetve nekem is rettenetesen hiányzik, ha nem lehetek vele.” – mondta Hilary a US Weeklynek.

Fotók: photoshootbloger.blogspot.com; justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!