Havi 1 milliós fizetés? – Vujity Tvrtko megosztotta a nyilvánossággal, mennyit keresett a TV2-nél

Vujity Tvrtko pénteken osztotta meg közösségi oldalán a hírt, mely szerint a TV2-vel elválnak útjaik, miután a csatornánál műsorvezetőként dolgozó újságíró élő adásban szólt be Berki Krisztiánnak. Az indulatok azóta sem csillapodtak, ma reggel Tvrtko állítólagos havi 1 milliós fizetésétől volt hangos a sajtó. A műsorvezető saját maga árulta el, mi az igazság!

Berki Krisztián miatt tört ki a botrány

Vujity Tvrtko és a TV2 vezetősége között akkor kezdett elmérgesedni a helyzet, amikor két héttel ezelőtt a Mokka élő adásában kezdte pocskondiázni Berki Krisztiánt, az Édes élet sztárját. Az akkor Tvrtko mellett ülő Demcsák Zsuzsa ugyan minden tőle telhetőt megtett, hogy a normális irányba terelje a beszélgetést, az végül csúnya botrányba fulladt. Ezután a TV2 csoport igazgatósága írásbeli figyelmeztetésben részesítette a műsor felelős szerkesztőjét, valamint Vujity Tvrtkót.

Elváltak útjaik

Néhány nappal ezután Tvrtko Facebook-oldalán közölte a nyilvánossággal a hírt, mely szerint a csatorna és az ő útjai elválnak, nem folytatja a munkát a TV2-nél.

„ - Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik! - (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2!” – írta akkor Vujity Tvrtko.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: tv2.hu/mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!