Hirdetés

Alig vált el, máris eljegyezték Gwen Stefanit

Sokkolt mindenkit a hír 2015-ben, hogy Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale 13 év házasság után elválnak. Az énekesnő azonban nem sokat állt parkolópályán, alig 1 évvel a szakítás után máris újra eljegyezték.

A szerelemért mindent

A minap hivatalosan is bejelentette Gwen Stefani Ellen Degeneres műsorában, hogy barátja, a countryénekes Blake Shelton megkérte a kezét. A bulvárlapok régóta cikkeztek az esetleges jegyességről, ugyanis az énekesnő egy hatalmas gyémántgyűrűvel a kezén jelent meg nemrég. A pár az amerikai The Voice adásaiban ismerkedett össze, ahol mindketten mentorok voltak, többek között Király Viktort is a No Doubt énekesnője mentorálta. A képernyőről is sütött a kettőjük közti feszültség, de a munaktársak szerint a színfalak mögött az érzelmek annyira a tető fokára hágtak, hogy sokszor kellemetlen volt egy légtérben lenni a turbékoló galambokkal.

A barátok beszámolója szerint Gwen rövid ideig volt csak padlón válása után, szinte rögtön megtalálták Blake-kel a közös hangot és románc alakult ki közöttük. Gwen annyira belehabarodott a férfiba, hogy képes volt a vagyonfelosztást is veszélyeztetni Gavin Rossdale-lel. Mikor a kapcsolatuk híre felröppent, még nem írták alá a váláshoz szükséges papírokat, így félő volt, hogy férje bekeményít a perben, mert attól tart, Stefani az összes vagyonát új szerelmére költi.

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Fotó: sheknows.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!