Hová tűntek Gombos Edináék? - Barátai sem tudják mi lehet a műsorvezetővel

Gombos Edina hetek óta nem adott életjelet, mondja a TV2 egykori műsorvezetőjének barátnője. Vajon mi lehet a gond? Az ismerősök aggódnak, hiszen Edinának már rég nem él a Facebook oldala, tehát a barátok még onnan sem tudnak értesülni a dolgokról.

Mi lehet velük?

"Köszönöm az aggódást, minden a legnagyobb rendben van velünk. Szeretnék ebben az új élethelyzetben maximálisan a családomra koncentrálni, ezért döntöttem úgy, hogy egy időre felfüggesztem a jelenlétemet a legnagyobb közösségi oldalon" - ezt a hivatalos közleményt adta ki a TV2 mikor Edina törölte a rajongói oldalát a Facebookról, ez másfél hónappal ezelőtt történt.

Az ismerősök és barátok azért aggódnak Edináért, mert a műsorvezető megkapja ugyan az üzeneteit, - a mobilapplikáció kijelzi, ha az üzenet megérkezett - mégsem válaszol és nem is ad magáról életjelet, olvasható a Story magazinban.

Edina gyerekkori barátnője azt mondta a magazinnak, hogy a szőkeség és családja nem akarnak visszaköltözni Magyarországra, de azt ő is furcsállja, hogy Edina már hetek óta nem jelentkezett nála. Amit biztosan tud, hogy az egykori műsorvezető még nem talált magának megfelelő otthont és kislánya, Miranda iskolájával is gondok vannak.

Reméljük ennél komolyabb gondjaik nincsenek!

Nyomj egy lájkot, ha Edina rajongótáborába tartozol és szurkolsz, hogy jól alakuljanak a dolgai!
Ezt is ajánljuk: Szemezgess Vajnáné portékái közül - Mutatjuk Tímea online ékszerüzletét!

Fotó: Facebook; Leadfotó: TV2

Szólj hozzá Te is!