Megvannak a Glamour Women of the Year 2015-ös jelöltjei

A bűvös hetedik év a Glamour Women of the Year életében is elérkezett, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női és a legsármosabb férfija. A kategóriák minden évben tartogatnak meglepetéseket, így ezúttal a legnépszerűbb kiegészítő tervezőt és sportolónőt is díjazza a lap, de a gála is rendhagyó formát ölt majd.

Megújult koncepció

A magazin egyedülálló rendezvényével, a Women of the Year díjátadó gálájával, már-már igazi hagyományt teremtett országunkban. A több tucatnyi hírességet felvonultató exkluzív díjátadón az egyik legnépszerűbb női magazin minden évben a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek munkáját ismeri el. Jövő márciusban egy megújult koncepcióval érkezik a rangos esemény, ahol ismét fény derül 2015 befutóira.

Az énekesnők mezőnyében olyan hírességek neve bukkan fel, mint Zséda, az egykori Megasztáros Tóth Vera és Hien, vagy az idei Dal című műsorból ismert Csemer Boglárka (Boggie). Ötödik jelöltként pedig az underground műfaj egyik fiatal képviselőjét, Odettet köszönthetjük.

Hien nagyon boldog

"Nagyon boldog voltam mikor megtudtam, hogy az öt legjobb énekesnő közé kerültem, ráadásul nem is akármilyen mezőnyben. Minden versenytársamat tisztelem, es úgy emberileg, mint szakmailag nagyra tartom. Bárki nyer ebből a mezőnyből, jó köztük lenni! Persze nagyon örülnek, ha egy győzelemmel búcsúzhatnék, hiszen alig egy hónappal a gálát követően elkezdem tanulmányaimat a Berklee egyetemen” – lelkesedett a jelölés hallatán Hien.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!